Instant gefilterd water uit de keukenkraan

Zuiver water is kostbaar. Heeft het water dat uit je kraan komt een vreemd smaakje? Is het een beetje troebel? Of neem je onaangename geuren waar? Met een filterkraan behoud je alle goede mineralen, maar zeg je vaarwel tegen virussen, bacteriën, chloor en roest. Zo tap je in geen tijd drinkbaar water. Ready, steady, drink! 

Wil je genieten van lekker kraantjeswater? Met een filterkraan heb je altijd fris en gezuiverd water in huis. Het grote voordeel? Het is gezond en je hoeft geen flessen drinkwater meer te kopen. Dat is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook goed voor je portemonnee!

Unieke filterkraan

De filterkraan Vital van Franke heeft een uniek filtersysteem, ontworpen in Zwitserland, waarmee je maar liefst 500 liter water omzet in gezond drinkwater. Het water wordt voor maar liefst 99 procent gefilterd. De Vital is verkrijgbaar in drie modellen: als aparte filterkraan of in combinatie met een mengkraan met zwenkbare of beweegbare uitloop. Je kan kiezen uit twee verschillende kleuren: gun metal met een accent in chroom ofwel zwart mat met een accent in RVS. Zo stem je de look van jouw filterkraan eenvoudig af op je keuken.

Drie keer gefilterd

De Vital filtert in tegenstelling tot andere filterkranen op drie niveaus: de pre-filter haalt grove vuildeeltjes uit het water, het membraan scheidt de bacteriën en de actieve koolstoffilter verwijdert opgeloste onzuiverheden zoals chloor. Dankzij deze filterkraan maken bacteriën, virussen en pesticiden geen kans en geniet je van 99 procent zuiver water.

Snelle installatie

Deze filterkraan is makkelijk te installeren: de filter zit in de kraan, waardoor je geen extra installatie onder je spoeltafel hoeft te plaatsen. Ruimte bespaard! Je installeert enkel de kraan en geniet meteen van drinkbaar water. De Vital is snel en handig in gebruik. Je kraantjeswater heeft geen onaangename geuren of vreemde smaken meer en je water zit boordevol goede mineralen. Lekker en gezond!

Ontdek meer keukenkranen van Franke

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!