Au goût du jour: precisie en praktisch design in de keuken

In 2021 neemt de (hobby)kok geen genoegen meer met mooie, maar onhandige designitems en -uitvoeringen in de keuken. Franke combineerde in het ontwerp van haar nieuwste Mythos-spoelbak dan ook uitstraling en gebruiksgemak. De kenmerkende minimalistische en strakke vormgeving van de Mythos-familie zorgt voor een nagenoeg naadloze, en daarom bijzonder hygiënische, integratie in het werkblad. Over smaak valt dan misschien niet te twisten, maar over comfort en kwaliteit is iedereen het eens.

Mythos: The joy of precision

Het unieke randloze (slechts 6 mm) design van Mythos laat de spoelbak in één vloeiende lijn overgaan in het werkoppervlak. Dit komt niet alleen het gebruiksgemak ten goede – want extra werkruimte – ook qua hygiëne geeft dit een boost aan je keuken. De materiaalkeuze in hoogwaardig en makkelijk te reinigen RVS, de afgeronde hoeken waar geen vuil in kan ophopen en het integraalventiel zijn slechts een paar van Mythos’ troeven.

Want met enkele weldoordachte accessoires transformeer je Mythos in een handomdraai van spoelbak tot handig werkvlak. Slimme en praktische oplossingen zoals o.a. een inzetbare en recycleerbare snijplank, RVS afdruipbakje en -matje, en mobiel druipblad maken van de Mythos-spoelbak een multifunctionele tool. Voor efficiënter koken én opruimen.

Foto 1: Mobiel druipbad van Franke. Een aparte afdruipplaat met afvoergootje die je naast de spoelbak op de rand laat rusten. Het afdruipvlak kan je ook gebruiken als opdienblad.

Foto 2: Afdruipmatje van Franke: een afdruipmatje van roestvrijstalen staafjes is een schitterend toebehoren met tal van toepassingsmogelijkheden, van extra werkvlak, naar afdruiprek tot onderzetter.

Food safety first!

Mythos is niet de enige spoelbak van Franke die eerste klasse speelt op vlak van hygiëne. Ontdek een kleine selectie collega-germ freaks uit het gamma:

1. Box-spoelbak met gepatenteerd integraalventiel dat voedselresten in de afvoer voorkomt. Prijs: € 504.61

2. Kubus-spoelbak zonder lasnaden of -punten zodat vuil zich nergens kan verstoppen. Prijs: € 585.07

3. Spoelbak Maris in roestvrij staal en een hoekradius van 16 mm in de hoeken. Prijs: € 367.66

* Verkoopprijs van unit met bakbreedte 500 mm.

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!