Batibouw 2019: inspiratie voor de georganiseerde keuken

Van kranen die drinkbaar water tappen tot een spoeltafel met geïntegreerde keukenaccessoires en een onzichtbare dampkap, tijdens Batibouw stelt Franke je de allernieuwste producten voor uit het assortiment spoeltafels, kranen, werkbladen en dampkappen. Zowel keukenprofessionals als particulieren vinden er inspiratie om dag na dag goed georganiseerd te koken.

Welke Franke-nieuwigheden kan je tijdens Batibouw ontdekken?

1. Box Center: de spoeltafel die ook je keukengerief bewaart

Door keukenaccessoires zoals messen, snijplanken en een afdruiprekje te verwerken in een spoeltafel, perfectioneert Franke het kookcomfort. Box Center bestaat uit twee units: een traditionele spoelbak met moderne looks en een spoelbak met frame om de bijgeleverde toebehoren verticaal in te bewaren. In ‘nachtmodus’ zitten alle accessoires netjes opgeborgen, in ‘dagmodus’ haal je ze in een handomdraai uit de spoeltafel om alle ingrediënten voor je gerecht efficiënt te snijden, te spoelen, de kookpot te vullen of schoon te maken. Terzelfdertijd!

2. VITAL kraan: instant gefilterd water uit de keukenkraan

Zuiver water, het wordt meer en meer een kostbaar bezit. Wil jij genieten van kwalitatief water en daarbij het milieu een handje helpen? Met de VITAL kraan heb je altijd fris en gezuiverd water bij de hand en worden (PET-)flessen drinkwater overbodig: dankzij het geïntegreerde en gepatenteerde filtersysteem van Franke zet je maar liefst 500 liter water om in lekker, puur en gezond drinkwater. Snel, handig in gebruik en zonder extra installatie onder de spoeltafel. Het gefilterd water is vrij van onaangename geuren, vreemde smaken of onzuiverheden en bevat alle goede mineralen.

CONSUMENTENACTIE:

Krijg een GRATIS filterset* bij aankoop van een VITAL kraan!

Actie geldig t.e.m. 31/12/2019.

*Set met 3 filters, goed voor 1.500 l drinkbaar water.

3. RVS-werkbladen: de favoriet van chef-koks

Hygiënisch, watervast en bestand tegen hoge en lage temperaturen ... roestvrijstaal is niet voor niets de favoriet van professionele koks. Als specialist in roestvrijstaal-maatwerk brengt Franke een assortiment massieve RVS-werkbladen in 4, 6 of 8 mm volkern. Dankzij hun flexibiliteit en creativiteit passen ze in elke keuken. Ook in die van jou. Geniet thuis van professioneel kookcomfort, met de nieuwe parelfinish-afwerking is elk werkblad niet alleen op vlak van hygiëne een topper, ook de strakke, warme look springt meteen in het oog. Of ga voor onze andere nieuwkomer: Diamantfinish. Deze afwerking maakt je RVS-werkblad uitermate krasbestendig.

4. Mythos 2Gether: focus op gezellig koken

Dampkappen die eerder de aandacht dan de kookluchtjes naar zich toe trekken, zijn met Mythos 2Gether voorgoed verleden tijd. Deze strakke en elegante inductiekookplaat met geïntegreerde kookplaatafzuiging is het allernieuwste in de keuken en populair voor wie houdt van het ruimtelijk gevoel van een kookeiland. Geen grote afzuigkap meer boven het hoofd, maar één hoogwaardig toestel dat kookt en voor een perfect gezuiverde lucht zorgt. Discreet en efficiënt.

4 redenen waarom Batibouw 2019 zeker de moeite waard is:

Dit jaar ervaren zowel professionele als particuliere bezoekers Batibouw met al hun zintuigen: voel en bekijk onze innovatieve keukenproducten van dichtbij en laat je inspireren voor een keuken met het hoogste gebruikscomfort.

  1. Ontdek Franke-producten zoals spoelbakken, keukenkranen, werkbladen en dampkappen op één enkele plaats.
  2. Maak kennis met ons professioneel team dat je met plezier een antwoord biedt op al je vragen.
  3. Wil je de allernieuwste keukeninnovatie Mythos 2Gether in werking zien? Sta op de eerste rij voor onze demo.
  4. Voel, bekijk en bewonder in alle rust de unieke eigenschappen van een RVS-massief werkblad op onze aparte stand. Aanraken mag!

Kom van 21 februari tot en met 3 maart langs bij onze Franke-specialisten op stand 201 in hal 11 of bewonder de innovatieve RVS-werkbladen met massief werkblad van 6 mm op stand 201B.

Doe mee aan onze:

Kookpottenactie i.s.m. Verstandig Bouwen:

Haal je actiebon op de stand van Verstandig Bouwen en deponeer je ingevulde bon in onze verzamelbox op stand 201 in hall 11 en maak kans op een A di Alessi for Franke kookpottenset (artikel 305701).

Actie enkel geldig tijdens Batibouw 2019. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd vanaf 8/3/2019.

Donderdag 21 en vrijdag 22 februari zijn voorbehouden voor professionele bezoekers uit de bouw-, renovatie- en interieursector. De publieksdagen starten vanaf zaterdag 23 februari.

Alle data en openingsuren van Batibouw 2019

Download de nieuwe Franke Lifestyle 2019 brochure

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!