Publireportage: keukenkraan en spoeltafel met functionele details

Bij de bewoners van deze eigentijdse woning komen functionaliteit en praktisch gebruik van materialen op de eerste plaats. Vooral in de keuken, het hart van deze open en lichtrijke villa. Het koppel kwam al snel uit bij de kwalitatieve designmaterialen van Franke.

Opvallend strak keukendesign

In de keuken is gekozen voor wit en strakke lijnen. Het keukenblad in composiet sluit naadloos aan bij dit design en ook de spoelbak en keukenkraan passen er perfect bij. “Het koppel koos een onderbouw spoelbak zonder afdruipgedeelte, dit is de laatste tijd enorm populair. De kraan en de spoelbak integreren perfect in de vormgeving van de keuken en vormen op die manier een mooi geheel”, legt Roxanne Lalmant van Franke uit. De bewoners kozen ervoor de afdruipgroeven in het werkblad zelf te voorzien. “Praktisch in gebruik én volledig in lijn met de moderne look.”

 

 

 

Keukenkraan en spoelbak: functionaliteit en design op de eerste plaats

Het verschil zit ‘m in de kleinste details. De keukenkranen en spoelbakken van Franke zijn steeds perfect afgewerkt, maar hier geniet de keuken een mooi extraatje. “Het ventiel dat speciaal ontworpen werd voor het 100-jarig bestaan van Franke kreeg een cover met uitzonderlijke design en zorgt ervoor dat er geen enkel storend element zichtbaar is.”

 

Volgens Roxanne mag het praktische van een keuken nooit ondergeschikt zijn aan het design. “Deze keukenkraan, Active Plus, heeft een rechte hoek met uittrekbare uitloop. Dit ziet er niet alleen heel modern uit, het is bovendien zeer praktisch omdat je makkelijk grote potten kan vullen of je spoelbak tot in elk hoekje kan onderhouden.”

 

Zwart-wit contrast als centrale thema

 

In het interieurontwerp staat het kleurcontrast tussen zwart en wit centraal. Dit geeft de woning een moderne, strakke uitstraling zonder koel aan te voelen. “De indeling is bewust open gehouden, dus ook de keuken. Het koppel zocht dan ook naar specifieke keukenoplossingen en kwam al snel bij Franke uit. Niet alleen in ons aanbod spoelbakken, ook in kranen heb je namelijk heel wat mogelijkheden op vlak van stijl, kleur en afwerking.”

 

Wil je inspiratie voor jouw keukenproject?

Download onze Lifestyle brochure 2019

 

Foto's: © Nick Cannaerts - Home Sweet Home magazine

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!