Franke België ‘makes it wonderful’ voor Rode Neuzen Dag 2018

Voor Franke draait alles om mensen, om ze te verbazen en te inspireren. Het motto is niet voor niets ‘Make It Wonderful’. Daarom steunen we dit jaar Rode Neuzen Dag 2018, de actie die dit jaar volledig in teken staat van mentaal gezonde scholen waar jongeren met psychische problemen niet in de kou blijven staan. Wonderful, want Franke is ervan overtuigd dat kinderen zonder zorgen moeten kunnen opgroeien.

Waarom steunen we Rode Neuzen Dag?

Bij Franke streven we naar Moments of Wonder, momenten die mensen blij maken en een glimlach op hun gezicht toveren. Niet alleen bij de eigen werknemers, ook bij iedereen die een ‘bijzonder’ moment verdient. Vooral kinderen, want zij zouden zorgeloos en zonder stress moeten kunnen opgroeien. Het is dus geen toeval dat we ervoor kozen om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag 2018.

Rode Neuzen Dag is een benefietactie van VTM, QMusic, Belfius en Vlaanderen om geld in te zamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. 1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen en zegt er niet openlijk te kunnen over praten op school. Ook leerkrachten, nochtans belangrijke vertrouwenspersonen voor jongeren, vinden dat er meer tijd moet zijn voor de mentale gezondheid van leerlingen en vragen om een betere opleiding en begeleiding.

1 like = 1 euro voor Rode Neuzen Dag

Omdat we overtuigd zijn van de kracht van sociale media, organiseren we een Facebook-actie om geld in te zamelen. Hoe? Per like op onze post voor de Rode Neuzen-actie schenken we 1 euro aan Rode Neuzen Dag 2018.

Ons doel? We willen een maximumbedrag van 1.500 euro* storten op de Rode Neuzen Dag-rekening. Daarmee helpen we scholen op weg om te investeren in de mentale gezondheid van hun leerlingen. Wil ook jij jongeren laten zien dat ze niet alleen zijn? Volg ons op Facebook en geef je ‘duimpje’ aan onze actie.

*De actie loopt van 06/11 t.e.m. 28/11/2018. Per like storten we 1 euro op de rekening van Rode Neuzen Dag 2018, met een maximumbedrag van 1.500 euro.

Noteer alvast 30 november 2018 in je agenda, want dan vindt Rode Neuzen Dag XL plaats, een slotevent in het Sportpaleis in Antwerpen met heel wat optredens, en natuurlijk … de bekendmaking van de ingezamelde bedragen. Ook wij maken dan bekend hoeveel geld we inzamelden met onze Facebook-actie.

Meer weten over Rode Neuzen Dag 2018? Website Rode Neuzen Dag

Wil je niets missen van Franke Belgium? Volg ons op Facebook.

Download de nieuwe Franke Lifestyle 2018 brochure!

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Make your kitchen a wonderful place

Volg Franke!