Franke België ‘makes it wonderful’ voor Rode Neuzen Dag 2018

Voor Franke draait alles om mensen, om ze te verbazen en te inspireren. Het motto is niet voor niets ‘Make It Wonderful’. Daarom steunen we dit jaar Rode Neuzen Dag 2018, de actie die dit jaar volledig in teken staat van mentaal gezonde scholen waar jongeren met psychische problemen niet in de kou blijven staan. Wonderful, want Franke is ervan overtuigd dat kinderen zonder zorgen moeten kunnen opgroeien.

Waarom steunen we Rode Neuzen Dag?

Bij Franke streven we naar Moments of Wonder, momenten die mensen blij maken en een glimlach op hun gezicht toveren. Niet alleen bij de eigen werknemers, ook bij iedereen die een ‘bijzonder’ moment verdient. Vooral kinderen, want zij zouden zorgeloos en zonder stress moeten kunnen opgroeien. Het is dus geen toeval dat we ervoor kozen om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag 2018.

Rode Neuzen Dag is een benefietactie van VTM, QMusic, Belfius en Vlaanderen om geld in te zamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. 1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen en zegt er niet openlijk te kunnen over praten op school. Ook leerkrachten, nochtans belangrijke vertrouwenspersonen voor jongeren, vinden dat er meer tijd moet zijn voor de mentale gezondheid van leerlingen en vragen om een betere opleiding en begeleiding.

1.065 euro voor Rode Neuzen Dag

Omdat we overtuigd zijn van de kracht van sociale media, organiseerden we een Facebook-actie* om geld in te zamelen. Hoe? Per like op onze post voor de Rode Neuzen-actie schonken we 1 euro aan Rode Neuzen Dag 2018.

Oh wat zijn jullie superhelden! Franke België kan, mede door jullie steun, 1.065 euro schenken aan Rode Neuzen Dag 2018 ! Het verzamelde geld zal goed ingezet worden in scholen om jongeren met psychische problemen beter te ondersteunen . Bedankt iedereen!

Meer weten over Rode Neuzen Dag 2018? Website Rode Neuzen Dag

Wil je niets missen van Franke Belgium? Volg ons op Facebook.

*De Facebook actie liep van 06/11 t.e.m. 28/11/2018. Per like storten we 1 euro op de rekening van Rode Neuzen Dag 2018, met een maximumbedrag van 1.500 euro.

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!