Spoeltafels: voor welk materiaal kies jij?

In je dromen zie je ze al voor je: jouw nieuwe keuken! De ideale kastjes, de beste kookplaat en natuurlijk een spoelbak die perfect past in de stijl. Maar hij moet ook praktisch zijn. Gelukkig staan die twee elkaar niet in de weg. Bij Franke hebben we een ruim assortiment spoeltafels die zowel mooi als praktisch zijn. We maken je graag wegwijs in onze materialen. De keuze is dan aan jou!

Roestvrij staal: onze topper!

Dé klassieker onder de spoeltafelmaterialen is roestvrij staal (ook wel inox genoemd) natuurlijk. Tijdloos en makkelijk te combineren met heel wat materialen: hout, natuursteen, composiet… Het is een erg sterk materiaal dat bij normaal gebruik een leven lang kan mee gaan. Een roestvrijstalen spoelbak is ook makkelijk schoon te houden en dus erg hygiënisch.

Dankzij de Franke integraalventiel is er nog minder kans dat vuil zich gaat afzetten. Ook de reiniging van de overloop verloopt vlekkeloos dankzij de geïntegreerde overloop.

Fragranit+

Fraganit+ bestaat voor 80% uit natuurlijke kwarts en 20% kunsthars. Door kleurpigmenten toe te voegen, hebben we nu negen smaakvolle kleuren in ons assortiment. Fragranit+ brengt dus kleur in het leven en laat zich perfect integreren in elke keukenomgeving. Het is het vierde hardste materiaal ter wereld, dus bijzonder bestendig tegen breuken en krassen. En het kan temperaturen tot wel 280° Celsius verdragen! Door de samenstelling van fijne granietdeeltjes met geoptimaliseerd composiethars zal je niet snel vlekken krijgen en is ook dit soort spoelbak makkelijk schoon te houden. Dus misschien kies jij wel voor een spoeltafel in steen mét karakter voor jouw droomkeuken?

Fraceram

Sinds kort toegevoegd aan ons assortiment: de keramische spoeltafels. Het materiaal dat wij gebruiken, Fraceram, onderscheidt zich door zijn bijzondere hardheid. Het afdruipblad kan zelfs als snijplank gebruikt worden! Ook heeft keramiek de eigenschap geen geuren of smaken op te nemen en blijft het makkelijk brandschoon. Door middel van een glazuurlaag, geven wij het een blinkende of matte kleur. Dit kan van je keuken een echte blikvanger maken.

Ontdek ons gamma aan spoeltafels

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!