Batibouw 2020: looks en brains van de keuken van morgen

Van gezuiverd leidingwater rechtstreeks uit de kraan over een ultramoderne eilanddampkap tot een spoelbak in een gedurfde kleur, bij Franke pakken we graag uit met slimme keukentrends. Tijdens Batibouw 2020 is dit niet anders. Meer zelfs, we gaan voor verrassende combinaties en inspireren je opnieuw met een mooi evenwicht tussen design en functionaliteit.

Bezoek ons in paleis 11 op stand 201 en vind inspiratie voor jouw unieke spoelbak-kraan-dampkap-combinatie.

Dit jaar maakt een minimalistische, ingetogen look plaats voor keukens die indruk maken. Zowel op vlak van design als technisch vernuft. Spoelbakken, dampkappen of kranen zijn niet meer de objecten van jaren geleden. Nee, vanaf nu mag het conceptueler, duurzamer en gebruiksvriendelijker.

 

Koken in 2020: design met betekenis

Spoelbakken in denim, salie of orion

Drie nieuwe grijstinten spreken meteen tot de verbeelding en kleuren onze URBAN spoelbakkenfamilie. Denimgrijs, oriongrijs en saliegrijs zijn dé Fragranit-trendkleuren voor 2020 en tillen jouw designmogelijkheden naar een hoger niveau.

Maar ook de FRESNO spoelbak komt met copper grey, copper gold, lunar grey en sterling silver in vier nieuwe supermetaalkleuren. De metaaldeeltjes geven het werkblad een frisse look en een extra dosis elegantie. Naast design, geniet je van een pak praktische voordelen.

Eilanddampkap Mercury

Dynamiek in de modernste keuken! Deze recyclagedampkap verdient met z’n prachtig afgelijnd design in zwart glas niets minder dan een ereplaats boven het kookeiland. Elegantie, efficiëntie en gebruiksgemak vormen een mooi evenwicht en zorgen voor een luxueus gevoel in de open leefkeuken.

Atlas Neo-kraan

De populariteit van de kraan Atlas Neo zal met een zwarte uitvoering alleen maar toenemen. Fans van de industriële look vinden het allemaal in één kraan: de zwarte coating en duidelijk zichtbare rvs-structuur geven de keuken onmiddellijk de gewenste rough touch.

Verder brengen EOS NEO en LEDA NEO een grote vernieuwing in ons tijdloze gamma in roestvrij staal. Deze nieuwe modellen zijn zowel met een zwenkbare als uittrekbare uitloop te verkrijgen en maken het mogelijk om voor een stillere en spatvrije waterstroming te kiezen.

Nieuwe Mythos-spoelbakken

Topklasse in vele variaties! De nieuwe Mythos-spoeltafels integreren prachtig in keukens die design en gebruikscomfort op de eerste plaats zetten. Nieuwe bijzondere afmetingen, perfect afgeronde hoeken in een naadloze spoelbak, een vlakke ventielcover en een geüpdatete look voor alle accessoires verhogen de sfeer én het comfort in de keuken. Maar dé primeur? Dat is de unieke rand van 6 mm (!) waardoor Mythos in elk werkblad past.

Werkblad in roestvrij staal

Roestvrij staal brengt eindeloos veel mogelijkheden voor een uniek werkblad en geeft een extra dimensie aan elk keukenontwerp. Voor elke behoefte en stijlwens is er een passende finish, randafwerking of compleet maatpakket. We pakken daarom graag uit met onze exclusieve parelfinish, een extra behandeling die het rvs een warme uitstraling geeft en beschermt tegen vinger- en watervlekken. Kom langs en ontdek bovenop deze ‘parel van Batibouw’ ook onze elegante diamantfinish.

Box Center 2.0 en Vital

Vorig jaar al een trekpleister, dit jaar gegarandeerd nóg populairder. Box Center, de spoeltafel die ook de belangrijkste keukenaccessoires bewaart, kreeg er dit jaar een grote broer bij. De twee units zijn even diep en omkeerbaar en laten het toe om de accessoires horizontaal te plaatsen. Dit resulteert in een ideale snij- of handelmethode. Bovendien is er nu de Box-unit die toebehoren opbergt als een afzonderlijk model, waardoor deze makkelijk te combineren is met alle andere Box-units.

Drinkbaar, gefilterd water, dat komt gewoon uit de kraan. Onze Vital kraan zuivert leidingwater rechtstreeks in de kraan en gaat met een ingebouwde filtercapsule de strijd met plastic flessen aan. Zo maken we van ecologie en bewust omgaan met afval ook in 2020 een hot topic.

Franke Inspirations

GET INSPIRED

 

Franke werd opgericht in 1911 en is gestoeld op technische precisie en traditioneel vakmanschap. Meer dan 100 jaar later blijven die beginselen en bouwstenen intact. Maar ook al zijn er zaken die onveranderd blijven, toch zijn we ook trots op onze  flexibiliteit: we vinden constant nieuwe manieren om op de veranderende behoeften en levensstijl van onze klanten in te spelen. Het is dankzij deze combinatie dat we de grootste fabrikant van keukenspoeltafels ter wereld zijn geworden: we weten waar we vandaan komen, maar onze blik blijft op de toekomst gericht.

Wat mag je verwachten op de Franke-stand tijdens Batibouw 2020?

  • Onze bezoeker staat centraal. Vind makkelijk je weg naar onze indrukwekkende stand, stel al jouw vragen aan onze specialisten, en voel, bekijk en bewonder de nieuwste trends.
  • Beleef meer op onze vernieuwde stand. Dit jaar kozen we voor een krachtige beursstand die onze nieuwigheden nog beter in de kijker zet. We spelen met licht, materialen en kleuren om je maximaal te inspireren.
  • Ontdek alle primeurs op vlak van keukenoplossingen op één plaats: van spoelbakken over keukenkranen tot werkbladen en dampkappen.

 

Benieuwd hoe deze trends jouw keuken wonderful maken? Breng ons van 29 februari tot en met 8 maart een bezoekje in paleis 11 op stand 201, onze specialisten staan klaar om je te inspireren met de meest innovatieve keukentools.

Franke Spoeltafel Hydros

Wist je dat...

Franke je een zorgeloos leven biedt?

Daarom geven we 5 jaar garantie op gekleurde spoeltafels, kranen en dampkappen.
Bij onze RVS spoeltafels kan je zelfs op 10 jaar garantie rekenen.

Meer over de garantie ›

Volg Franke!